de eXplorion draaibare sterrenkaart

Met deze draaibare sterrenkaart kun je leren welke sterren en sterrenbeelden er op een bepaalde dag van het jaar aan de hemel te zien zijn. Je draait datum en tijd bij elkaar en in de binnencirkel is de sterrenhemel van dat moment te zien. Naast de namen van de helderste sterren zie je er ook dubbelsterren en nevels. De ecliptica is aangeduid en daarmee kun je bijv. opkomst- en ondergangstijden van de zon voor een bepaalde dag achterhalen.

het hele jaar door

De luxe draaibare sterrenkaart is uitgevoerd in plastic, dat goed buiten te gebruiken is. Op de achterzijde van de kaart staat een duidelijke handleiding. De draaibare sterrenkaart is gemaakt in een handzaam formaat van 25 cm in doorsnede.

bestel hem nu!

Je kunt de eXplorion draaibare sterrenkaart bestellen door overmaking van € 9,95 op IBAN NL77INGB0003740797 t.n.v. eXplorion te Heerlen. De verzendkosten zijn gratis! Stuur wel altijd een email met je naam en postadres naar eXploMAIL - na ontvangst van de betaling en je mailtje met het postadres gaat de sterrenkaart gelijk op de post.
LET OP: voor België maakt u € 12,50 over op eerdergenoemde IBAN, want de verzendkosten buitenland zijn hoger.
Stacks Image 41
Stacks Image 47
Stacks Image 43